toldibalazs
Bank

A Citibankhoz igazolt a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetője

Portfolio
A Citi Magyarország január 16-ai hatállyal Toldi Balázst nevezte ki a kereskedelmi banki üzletágvezetőjének – közölte a hitelintézeti fióktelep. Toldi Balázs eddig a Budapest Bank vállalati üzletágát vezette.
Portfolio Hitelezés 2020 konferencia április 1-jén, érdemes mielőbb regisztrálni!

A Citi kereskedelmi banki üzletága elsősorban a kis- és közép méretű vállalati piac felső szegmensében lévő, növekvő, valamint digitális iparágakban működő cégek számára nyújt pénzügyi szolgáltatásokat Magyarországon. Toldi Balázs az üzleti stratégia kialakításáért és annak megvalósításáért felel, ezzel is hozzájárulva a bank organikus növekedési céljai eléréséhez a helyi piacon - közölte a társaság.

Toldi Balázs nemzetközi MBA vezetői diplomáját közös képzés keretében a University of Minnesotán és a Vienna University of Economics-on szerezte. A szakember 20 éves banki és pénzügyi szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik, és 12 év után csatlakozott újra a Citi csapatához. Korábban kereskedelmi lízinggel és értékesítés menedzsmenttel foglalkozott, legutóbbi pozíciójában a Budapest Bank vállalati üzletágát vezette.

2019. december 9-től Csáki Béla tölti be a Budapest Bank üzleti-vezérigazgató helyettesi pozícióját - közölte másfél hónapja a Budapest Bank. A szakember feladata a bank lakossági és vállalati üzletága szinergiáinak összehangolása, a két üzletág további eredményes működésének biztosítása. Ezzel együtt a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője Somogyi Péter lett. A Budapest Bank korábbi üzleti-vezérigazgató-helyettese, Tóth Viktor a bankon kívül folytatja karrierjét.

zöld környezet levél
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
okostelefon kézben pénzügyek