Előfizetői tartalom

Érdekes dolgok derültek ki a gazdag emberekről

Portfolio
Több mint 10%-os éves növekedéssel 2,7 millió olyan ember él már a világon, akinek vagyona 5 és 30 millió dollár közé esik – derül ki a Wealth-X egy friss tanulmányából. Amellett, hogy egyre többen vannak, egyre több pénz is van a kezükben: tavaly év végén ez 26,6 ezermilliárd dollárt tett ki. Lenti cikkünkben a tanulmányból szemezgettük ki az érdekesebb információkat ezekről a meglehetősen vagyonos emberekről. Kiderül többek között, hol élnek, és az is, honnan van ennyi pénzük.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 A magyar gazdagok élete és megtakarítási szokásai is fókuszba kerülnek a Portfolio március 10-ei IWS konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés Jelentősen nőtt a meglehetősen tehetősek száma a világon tavaly, számuk több mint 10%-os éves növekedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés