Előfizetői tartalom

Több mint egy évtizede nem volt ilyen az OTP-nél

Nagyon kilógott a szlovák leánybank az OTP Csoportból, talán az egyetlen olyan pénzintézet volt, amit nem sikerült megerősíteni, és amelynek piaci részesedése olyan alacsony volt, hogy már nem volt értelme önmagában működtetni, ezért az OTP úgy döntött, hogy eladja. Utoljára több mint egy évtizede került sor nagyobb eszközeladásra az OTP-nél, akkor a Garancia Biztosítótól vált meg az OTP.

Hitelezés 2020 Hasonló témákról is szó lesz Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Végre eladják a szlovák OTP-t Régóta nem titok, hogy az OTP eladná szlovák leánybankját, tegnap meg is érkezett a hivatalos bejelentés, az OTP Banka Slovensko 99,4%-át...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés