Előfizetői tartalom

Kiterítette kártyáit az Erste új vezérigazgatója

Palkó István, Bécs
A gazdasági növekedés kihasználását, a digitalizációt és a hatékonyságjavítást jelölte meg az Erste Group három prioritásának az új vezérigazgató, Bernhard Spalt a társaság mai bécsi sajtótájékoztatóján. Az üzleti volumenek a közép- és kelet-európai régió felülteljesítésének is köszönhetően látványosan nőnek a társaságnál, és az 1997-es tőzsdei kibocsátás óta nem volt még olyan jó minőségű az osztrák bankcsoport hitelportfóliója, mint most. Már régóta nem Magyarország, most éppen a szlovák piac a legfrissebb fekete bárány a régiós érdekeltségek közül.

Hitelezés 2020 Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese is beszélni fog április 1-jei Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Három prioritást emelt ki a ma reggel közzétett gyorsjelentést bemutató előadásában Bernhard Spalt, aki január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés