Előfizetői tartalom

Fontos ügyben szólította fel az MNB a bankokat

Portfolio
Az MNB vezetői körlevélben szólította fel a hitelintézeteket, hogy az államilag támogatott hiteleknél – pl. a babaváró kölcsönnél, az új lakások építését, vásárlását célzó támogatott hitelnél – fogadják el a kormányhivatalok elektronikus hatósági bizonyítványait az ügyfelek tb-jogviszonyának igazolására. A vírushelyzetben alakítsák ki online felületüket, amelyre az ügyfelek feltölthetik elektronikusan kiállított dokumentumaikat a személyes ügyintézés mellőzése, az egyszerűsítés és az igazolások hitelességével kapcsolatos aggályok elkerülés érdekében - olvasható az MNB közleményében.
A banki digitalizációról kiemelt helyen lesz szó a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciáján. Regisztráció itt!  Financial and Corporate IT 2020 INFÓJELENTKEZÉS A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma felügyeleti vezetői körlevélben hívta fel a hazai hitel- és pénzkölcsönnyújtó...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái