Előfizetői tartalom

Fontos ügyben szólította fel az MNB a bankokat

Portfolio
Az MNB vezetői körlevélben szólította fel a hitelintézeteket, hogy az államilag támogatott hiteleknél – pl. a babaváró kölcsönnél, az új lakások építését, vásárlását célzó támogatott hitelnél – fogadják el a kormányhivatalok elektronikus hatósági bizonyítványait az ügyfelek tb-jogviszonyának igazolására. A vírushelyzetben alakítsák ki online felületüket, amelyre az ügyfelek feltölthetik elektronikusan kiállított dokumentumaikat a személyes ügyintézés mellőzése, az egyszerűsítés és az igazolások hitelességével kapcsolatos aggályok elkerülés érdekében - olvasható az MNB közleményében.

Financial and Corporate IT 2020 A banki digitalizációról kiemelt helyen lesz szó a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciáján. Regisztráció itt!  Információ és jelentkezés A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma felügyeleti vezetői körlevélben hívta fel a hazai hitel- és pénzkölcsönnyújtó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés