Előfizetői tartalom

Ilyet a gazdagok is ritkán élnek meg – Elképesztő vagyonok égtek el a koronavírus-járványban

Portfolio
Ritkán vannak olyan piacmozgató események a világon, mint amilyenné a koronavírus vált, az utóbbi hetek a tőzsdéken sokszor igazi vérengzésbe csaptak át, és ez a leggazdagabb emberek vagyonát sem kímélte. Sokan éveken át felépített vagyonuk egy jelentős részét elbukták a volatilis piacok miatt, de voltak azért olyanok is, akik jócskán megszedték magukat ebben az időszakban is. Lenti cikkünkben megnéztük, hogy kik buktak és nyertek a szupergazdagok közül a legtöbbet eddig idén, és hogy áll most a 10 leggazdagabb ember vagyona.

Elképesztő vagyonok égtek el… Közel 175 milliárd dollár égett el év eleje óta a legnagyobb bukókat elszenvedő dollármilliárdosok vagyonából eddig a Bloomberg Billionaires Index adatai alapján. Van köztük olyan, aki mostani vagyonának mintegy felét is elvesztette, de az utóbbi napok tőkepiaci emelkedése valamennyit már elkezdett ledolgozni ebből a veszteségből. A lista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés