Előfizetői tartalom

Home office, mobilbankolás és nemzeti szuperbank - Mit mond a Bankszövetség elnöke?

Portfolio
A járvány hatására a tavaly tervezettnél sokkal alacsonyabb lesz idén a magyar bankszektor profitja, ha egyáltalán lesz – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Bankszövetség elnöke. Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a járvány hatására változtak az ügyfelek, a mobilbankolás új fázisba fog lépni. Arról is beszélt, hogy az elmúlt 2,5 hónap bebizonyította, hogy a központban dolgozó kollégák otthonról is el tudják látni feladataikat.

Mit okoz a moratórium? Örültünk volna, ha a moratórium kicsit másképpen nézett volna ki, mert így közel százmilliárd forintos veszteséget jelent a bankszektornak – mondta Jelasity Radován, akit a napokban választottak meg a Magyar Bankszövetség elnökének. Az Erste Bank magyarországi első embere beszélt arról az óriási munkáról, amikor 24 óra alatt 16 ezermilliárd forintnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés