Előfizetői tartalom

Nagy jövőt lát a pénzküldő szolgáltatásokban a Mastercard Magyarországon

Portfolio
Mastercard Send Championship néven versenyt hirdet a Mastercard annak érdekében, hogy új pénzküldő szolgáltatások jelenjenek meg a magyar piacon, a győztes 100 000 euró támogatásban részesül, a versenyre június 15-ig lehet jelentkezni. Erről, és a pénzküldő szolgáltatások magyarországi használatáról kérdeztük Eölyüs Endrét, a cég budapesti irodájának vezetőjét.

A Mastercard fél éve indította el a termináltelepítési programját. Miért a pénzküldő szolgáltatások területén folytatják a piacélénkítő munkát? Úgy látjuk, hogy az elmúlt hónapok történései felgyorsították a digitalizáció folyamatát, a boltokban is sokkal inkább a kártyák kerültek elő, hiszen az érintésmentes fizetés lehetősége óriási előnyt jelent. De...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés