Előfizetői tartalom

Újra együtt a magyar bankszektor: Hitelezés 2020 hibrid konferencia

Portfolio
A megszokott magas színvonalat képviselve kezdi meg ismét az őszi konferenciaszezont a Portfolio, egyedülálló módon maximális biztonságú helyszíni rendezvényekkel is visszatérve.  Bankvezérek, hitelezési szakértők, elemzők véleményét ismerhetjük meg a szeptember 15-ei Hitelezés 2020 konferencián a koronavírus szerteágazó hitelpiaci hatásairól és a hosszabb távú banki tervekről, kilátásokról. A rendezvény az egyik első konferencia, amely hibrid módon személyes és online részvételi lehetőséget is kínál. A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrálni már csak virtuális jeggyel lehet!

Prémium rendezvény maximális biztonsággal Mindig figyelünk arra, hogy rendezvényeinknek ne csak a tartalma, hanem a körülményei is prémium kategóriásak legyenek. Idén ősszel ezt olyan extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel egészítjük ki, amelyek maximális biztonságot és biztonságérzetet is adnak helyszíni konferenciáinkon. A létszámkorlátozástól...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái