Előfizetői tartalom

Bankvezérek: még nem jött el az igazság pillanata

Portfolio
Elnyújtva érzékelteti a koronavírus a hatásait a bankszektorban, a már megképzett kockázati költségek még messze nem a teljes hatást mutatják – értettek egyet a bankvezérek a Portfolio mai hibrid Hitelezés 2020 konferenciáján. Célzott és szelektált megoldást szorgalmaznak a törlesztési moratórium meghosszabbítására, a szuperbankkal kapcsolatos előkészítő munka eredménye pedig a karácsonyfa alá kerülhet meglepetésként.

Mit szólnak Matolcsy György tegnapi ötletéhez a zöld otthonokat támogató 0%-os jegybanki lakáshitel bevezetéséről? Sok mindent hall, lát az ember, várjuk ki a végét, nézzük meg a részleteit. A bankszektor nyitott arra, hogy megbeszélje a felmerülő javaslatokat – reagált Jelasity Radován (Erste). Minden kihíváshoz alkalmazkodni kell – tette hozzá Vida József (Takarékbank)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés