FONTOS Itt a 13 legfontosabb kérdés, amire választ várunk 2021-ben
 
Előfizetői tartalom

Elkapkodták a cégek az MFB koronavírus miatt bevezetett egyik hitelét

Portfolio
Az elmúlt három hónapban több mint ezer vállalkozás 120 milliárd forintot meghaladó hitelkérelmet nyújtott be a Mikro- és Kisvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram forrásaira az MFB Pontokon – közölte a fejlesztési bank. Mivel a program készletbeszerzésre és a működési költségek biztostására a legnépszerűbb, a „B” hitelcél teljes keretösszegét lefedik a benyújtott kérelmek, ezért szeptember 26-tól az MFB Pontok nem fogadnak be új hiteligénylést erre a hitelcélra vonatkozóan. A beruházási, fejlesztési hitelcélokra igényelhető „A” jelzésű termékváltozat továbbra is elérhető marad – közölték.

Kisgergely Kornél, az MFB főigazgatója is beszélni fog holnapi Budapest Economic Forum konfereniánkon, érdemes még regisztrálni! Budapest Economic Forum 2020 INFÓJELENTKEZÉS A 2019-es rekordösszegű uniós hitelfolyósítást eredményező év után 2020-ban is terv feletti hitelezési tevékenységet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái