Előfizetői tartalom

Törlesztési moratórium: lesz teendőjük a lakossági ügyfeleknek is

Portfolio
Minden olyan ügyfelet tájékoztatnak a bankok decemberben, akiket érinthet a törlesztési moratórium 2021. június 30-áig történő meghosszabbításának a lehetősége – ismertette a Magyar Bankszövetség munkacsoporti vezetője a Portfolio-val. Minden érintett ügyfélnek lesz teendője: némelyeknek csak az adataik kezelésére kell majd felhatalmazniuk a bankjukat (hiszen meg tudja állapítani az adataiból, jogosult-e), viszont lesznek olyanok is, akiknek a szükséges igazoló dokumentumot is be kell nyújtaniuk, ha élni akarnak a lehetőséggel. A bankok egyértelműen az elektronikus ügyintézést preferálják majd.

Hitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!Meghosszabbítják a moratóriumot, de nem mindenkinek Mint arról már többször beszámoltunk, január 1-jétől június 30-ig meghosszabbította az Országgyűlés a törlesztési moratórium lehetőségét egyesek számára: a munkanélküliek, a gyermeket várók és nevelők (a várandósság 12. hetétől a 25. életév betöltéséig)...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái