Előfizetői tartalom

Ugrásra készen várják a bankok a 10 milliós ingyenhitel elindítását

Portfolio
A Magyar Bankholding tagjai és az OTP által vezetett konzorcium résztvevői is felkészültek a vállalkozások számára kitalált Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön értékesítésére. Összesen 474, az érintett kereskedelmi bankok fiókjaiban elérhető MFB Ponton kínálhatják majd az új, kedvezményes kölcsönt. A konstrukciót heteken belül az állami Magyar Fejlesztési Bank dolgozza ki.

Az OTP Bank közleménye szerint az uniós források közvetítésére felállított MFB Pontok hálózatát részben működtető, általa vezetett hitelintézeti konzorcium tagjai, az OTP Bank, az MKB Bank és a Gránit Bank éppen üdvözli a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön kialakítását. A konzorcium tagjai mindent megtesznek azért, hogy elősegítsék a termék kidolgozását, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés