Előfizetői tartalom

Lakásfelújítási hitel, személyi kölcsön: négy újdonság jelent meg a napokban

Portfolio
Kamattámogatott otthonfelújítási hitelek és fogyasztóbarát személyi kölcsönök széles palettájáról válogathatnak most már azok, akik lakásfelújításra vagy más célra szeretnének néhány millió forinthoz jutni. A Budapest Bank az otthonfelújítási, a Cofidis pedig a fogyasztóbarát személyi hitelek piacán jelent meg nemrég új szereplőként, miközben a CIB Bank saját szabad felhasználású jelzáloghitelét, a Sberbank pedig személyi kölcsönét kínálja az otthonfelújítási kölcsön alternatívájaként. Az elmúlt napok négy nagy újdonságát mutatjuk most be, a teljes kínálat személyre szabott megismeréséhez pedig a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Az otthonfelújítási hitelekről legutóbb itt írtunk részletesen: Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 09. A felújítási milliók újabb buktatója: nagyon nem mindegy, melyik banknál kopogtatsz A fogyasztóbarát személyi hitelekről pedig itt: Kapcsolódó cikkünk 2021. 01. 19. Soha nem látott kölcsönök érkeztek az elmúlt hetekben Magyarországra Budapest Bank: új szereplő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés