Előfizetői tartalom

Hegedüs Éva: A pandémia felgyorsította a bankszektor digitális átállását

Portfolio
A bankárok dolga az, hogy az ügyfelek számára felgyorsítsák és leegyszerűsítsék a szolgáltatások igénybevételét, mondta Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója. A Magyar Bankszövetség elnökségi tagja az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a szükségszerű átállás pozitív hozadékáról, a nemzetközi fintech cégek támasztotta versenyről és arról is, mit csinál egy bankelnök a Magyar Vízilabda Szövetségben.

Milyen hatással van az emberek bankolási szokásaira a már több mint egy éve velünk élő koronavírus-járvány? A koronavírus-járvány nehezen emészthető dolog, egy olyan vírussal kell szembenéznünk, amiről eleinte nagyon keveset tudtunk. Ma már vannak vakcinák és remélhetjük, hogy az oltakozás Magyarországon és globális szinten is eléri a nyájimmunitást, akkor pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés