Előfizetői tartalom

Hasított a K&H a lakossági hitelezésben, de a valóság pillanata a moratórium végével jöhet el

Portfolio
A K&H Bank egyszeri tételektől tisztított adózás utáni eredménye 31,2 milliárd forint volt az idei első félévben, ez 22 százalékos növekedésnek felel meg éves alapon, a K&H biztosító eredménye pedig 4,2 milliárd forint volt. A Covid-járvány miatt elhatárolt 19 milliárd forintnyi céltartalékból 4,3 milliárd forintot írtak vissza az idei első félévben, a hitelezési moratórium viszont továbbra is éreztette hatásást a bank eredményére. A bank kamatbevétele 19 százalékkal nőtt, a nettó díj- és jutalékbevétel 2 százalékkal emelkedett. A K&H a féléves számok mellett elárulta azt is, hogy innovációkra készülnek  mobilfizetéseknél.

Banking Technology 2021 Németh Balázs, A K&H Bank innovációs vezetője is részt vesz október 13-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Jól sikerült az idei első félév A rendkívüli tételek adózás előtt 6,2 milliárd forintot tettek ki összesen, az egyszeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés