Előfizetői tartalom

Megérkezett a bejelentés: egyesül a Budapest Bank és az MKB Bank

Portfolio
2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB Bank, a Takarék Csoport pedig majd csak 2023-ban csatlakozik a jogi fúzióhoz – jelentette be a Magyar Bankholding. Eldőlt tehát: a három bank egyesülésének a folyamata két nagy lépésben történik meg. A végleges márkanév és arculat kialakítása elkezdődött, várhatóan 2023 elején vezetik be őket.

A bejelentés lényege A közlemény szerint a Magyar Bankholding tervei szerint 2022. március 31-én egyesül a bankcsoport két tagbankja, a Budapest Bank és az MKB Bank, ezzel megteremtve a bankcsoport egységes működésének alapját. A fuzionált bankok átmenetileg MKB Bank Nyrt. néven folytatják működésüket. A Takarék Csoport 2023 második negyedévében csatlakozik az egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés