Előfizetői tartalom

Elszabadult a pokol a kripto-bankrendszerben, támadnak a csalók

Portfolio
Egyre több pénz áramlik a blockchain alapú dencetralizált pénzügyi rendszerbe, a DeFi-be. A szabályozatlan működés, a közvetítő szervezetek hiánya és a magas hozamok ígérete viszont nem csak a befektetők számára teszik kedvelt tereppé a DeFi platformokat, hanem a pénzügyi csalók körében is. Idén a megvezetett befektetők 10 milliárd dollárt vesztettek a lopási és a csalási tevékenység növekedése miatt. Hétszer többet, mint tavaly.

A DeFi platformokba befektetők veszteségei idén már milliárd dollárokban mérhetők a blockchain alapú rendszereket támadó bűnözők növekvő aktivitása miatt. A Elliptic kriptofigyelő szervezet tanulmánya szerint a DeFi platformokra beszivárgó tolvajok már több mint 10 milliárd dollárral károsították meg a befektetőket. Ez hétszeres növekedést jelent a tavalyihoz képest....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés