FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Itt az újabb mesterterv a kriptopiac szabályozására

Portfolio
Az Egyesült Államok banki felügyeleit intézmények nyilvánosságra hozták a kriptopiacok szabályozását célzó terveiket. Ez egy feladatlista, amiben megfogalmazták a jövő év legfontosabb teendőit, illetve egy új irányelvet, amely arra kötelezné a bankokat, hogy külön engedélyt kell kérniük a hatóságoktól mielőtt digitális pénzekkel kapcsolatos ügyletekbe bocsátkoznának.

A Federal Reserve és más felügyeleti intézmények – mint a Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) és az Office of the Comptroller of the Currency (OCC) -   nyilvánosságra hoztak egy agendát, amelyben meghatározták a kriptopiacot érintő szabályozások fókuszát. Az ütemterv érinti a kripto-hitelezést és tőkestandardok kérdését is. Az új előírás szerint a bankoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés