Előfizetői tartalom

Éveket ugrott előre a hazai digitalizáció, de vannak még kritikus pontok

Portfolio
Az „Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége” (EFISZ) friss közleményében a pénzügyi szektor előtt álló kihívásokról és a digitalizáció jövőjéről osztotta meg meglátásait. A társaság szerint a koronavírus okozta világjárvány hatására éveket ugrott előre a hazai digitalizáció, pénzforgalmi szempontból a helyzet egyértelmű nyertesei az online kereskedések, és az internetes vásárlást biztosító szolgáltatók voltak. A közlemény több kritikus pontot is azonosított a digitális fejlődés sikerében.

Az elektronikus fizetési piac helyzetképe, a banki és fintech együttműködések talán legfontosabb tanulsága és megállapítása, hogy a koronavírus okozta világjárvány hatására éveket ugrott előre a hazai digitalizáció: új ötletek, új együttműködések és új megoldások jöttek létre. A pandémia kapcsán lehetett hallani azonban a „big reset” kifejezést: mindent újra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés