Előfizetői tartalom

Kiderült, kik a világ legfiatalabb milliárdosai

Portfolio
Kijött a Forbes idei évi dollármilliárdos rangsora, a világ leggazdagabb embereiről és arról, hogy két magyar is felkerült a listára, ebben a cikkben számoltunk be. Mostani írásunkban azt nézzük meg, kik azok a fiatalok, akik 30 év alatti koruk ellenére már dollármilliárdosnak mondhatják magukat. Összegyűjtöttük azt is, hogy kik a világ leggazdagabb női.

Egy 19 éves német a világ legfiatalabb milliárdosa Számos új arc jelent meg idén a legfiatalabb milliárdosok listáján, 30 év alatt 12-en vannak, közülük négyen most először szerepelnek a gyűjtésben. Kevin David Lehmann, egy 19 éves német férfi számít a Forbes listája szerint a világ legfiatalabb milliárdosának 2,5 milliárd dollárnyi vagyonával. Vagyona a DM üzletlánchoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés