Előfizetői tartalom

Az Erste George új megoldása ingyenessé teheti a bankolást

Portfolio
Új mobilbanki megoldásokat mutatott be az Erste Bank, amelyek a bank George appjában fognak megjelenni hamarosan. A bank célja, hogy minél több ügyfelet tereljen az online bankolás, különösen a mobilbank használata felé, ezért is vezetik be egy cseh fintech, a Moneyback szolgáltatását is, amely egy adatelemzéses technológiát alkalmazó pénzvisszatérítéses megoldás.

Az Erste Ausztriában és Csehországban már bevezette a megoldást, amelyet egy cseh fintech céggel együttműködésben implementáltak. Az ottani ügyfelek havonta akár 3-4 eurót is vissza kaphatnak, amivel akár "praktikusan ingyenessé tehetik a bankolást". A megoldás adatelemzési technikákat használ, amellyel a vásárlási szokások alapján jelenít meg releváns, korlátozott ideig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés