Előfizetői tartalom

Banki digitalizáció válság idején: kiderült, mi aggasztja és mi lendíti tovább a piacot

Portfolio
Nagy reményeket fűz a banki digitalizációs piac a mesterséges intelligenciához és a hazai azonnali fizetési rendszerhez, a megfelelő IT-szakemberek megtalálása viszont az egyik legnagyobb kihívás. A banki digitalizáció aktualitásairól volt szó a Portfolio csütörtöki Banking Technology 2022 konferenciájának első panelbeszélgetésében.

Érdemes-e a bankoknak egyáltalán digitalizációval foglalkozniuk? Ákos Tamás (CIB Bank) szerint nincs alternatíva, a bankok nem igazán tudnak vágni IT-költségvetésükön, ezekben az időkben is csak előre tudnak menekülni. Csányi Péter (OTP Bank) szerint a pénzügyi válság megmutatta, hogy ha kevesebbet fókuszál a bankszektor a digitalizációra, akkor számukra kihívást jelentő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés