Előfizetői tartalom

Egy jó ötlettel még mindig nagyot lehet nőni! - élő interjú a Wise technológiai vezetőjével

Portfolio
Harsh Sinhával, a Wise technológiai igazgatójával készült élő interjú nyitotta meg a Portfolio Banking Technology 2022 konferenciáját. A szakembert Faluvégi Balázs, a Blue Walev Zrt. vezérigazgatója és a Magyar Fintech Szövetség volt elnöke kérdezte a Wise sikere mögötti stratégiáról, a budapesti tevékenységükről és a jövőbeli tervekről.

Sinha 10 évvel ezelőtt kezdte az e-Baynél, majd később Londonba költözött, hogy a Wise-nál dolgozzon. A szakember érdeklődéssel figyelte az ekkor még kibontakozó londoni fintech ökoszisztémát. Szerinte fontos különbség az amerikai és az európai ökoszisztémák között, hogy az Egyesült Államokban mindenki rögtön nagy céget akar építeni, Európában pedig bármilyen pozícióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés