Előfizetői tartalom

Régóta várt forradalmat robbanthat be a válság egy mostohán kezelt üzletágban

Portfolio
Válság idején a követeléskezelő cégekre hárul a feladat, hogy elősegítsék a tartozások rendezését és a késedelmes fizetések teljesítését, vagyis javítsák a vállalatok – különösen a külső forráshoz nehezen hozzájutó kkv-k – likviditási helyzetét és cashflowját. Az ágazat, annak ellenére, hogy hatalmas üzleti lehetőséget rejt magában, még nem esett át azon a digitalizációs forradalmon, amely a fintech szcéna egyéb területein már hellyel-közzel végbement. Cikkünkben bemutatjuk, milyen változások jöhetnek a digitális követeléskezelésben, és mindezt egy hazai startup megoldásának ismertetésével illusztráljuk.

Ébredező forradalom egy méltatlanul mellőzött piacon A követelés- vagy adósságkezelés – jórészt a gyakorlat társadalmi megítélése miatt – egyelőre nem tartozik a legvonzóbb befektetési területek közé a fintech és a lawtech szcénákon belül, ám egy bevállalós startup jelentős haszonra tehet szert a piacon, amely már évek óta várakozik egy olyan digitális forradalomra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés