FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Bármelyik európai banktól vehetünk majd fel hitelt, ha bejön ez a mesterterv

Portfolio
A Bigbank észt digitális bank korábbi vezérigazgatója által alapított fintech startup, a Mifundo 1,2 millió euró tőkét szerzett az elő-magvető (pre-seed) finanszírozási körben, egy olyan platform létrehozására, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy bármelyik európai banktól igényeljenek hitelt - írja a Finextra.

A Tartui Egyetem kutatóival együttműködve a vállalat olyan mesterséges intelligencia alapú platformot hoz létre, amely az Európai Uniót egységes hitelpiacként kezeli - írja a Finextra. Az elő-magvető finanszírozási kört az Opus11 VC vezette, amelynek csapatát a Trigon Capital és a Fractory emberei alkotják. Az angyalbefektetők között van Jüri Laur az LHV Bankból és Kaido...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés