Előfizetői tartalom

A semmiből tűnt elő a csodabank, amely egy szempillantás alatt átvette az uralmat a hagyományos pénzrendszer felett

Portfolio
A Kaspi Bank egy alapszintű, főleg kisvállalkozásoknak hitelező bankként indult, ma már azonban Kazahsztán egyik legelőremutatóbb pénzügyi technológiai vállalata lett. A bank egy hatalmas pénzügyi és e-kereskedelmi ökoszisztémát épített ki, amelyet folyamatosan bővít a legkülönbözőbb, sokszor a pénzügyektől távol álló szolgáltatásokkal, és a távol-keleti szuperapplikációk mintájára az egészet egy applikációba sűríti. Cikkünkben utánajártunk, mi áll a bank digitalizációs stratégiájának sikere mögött.

2020 egyik nagy sztárja A Kaspit 2002-ben alapították, egy alapszintű szolgáltatási portfólióval rendelkező bankként kezdte a pályafutását, amely elsősorban kkv-knak nyújtott hiteleket. Később a Barin Vostok, orosz magántőkealap vette meg a bankot, és a teljes vezetőséget lecserélve indította el a Kaspit a digitalizáció útján. A kazah bank 2020-as tőzsdei bevezetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés