Előfizetői tartalom

Szélsebesen terjed a mobilfizetés Magyarországon, így fizetünk a telefonunkkal

Portfolio
Egyre többen fedezik fel Magyarországon az okoseszközökben rejlő lehetőséget, amikor vásárlásra kerül a sor: legyen szó az ajánlatok közti böngészésről online vagy a mobilos fizetésről a fizikai üzletekben. A legújabb fizetési megoldások ma már nem csak a fiatalok körében népszerűek, hanem az idősek körében is egyre jobban elterjedtek. Akik egyszer kipróbálták a mobilos fizetést, felismerik az ezzel járó magasabb szintű biztonságot, és csak ritkán térnek vissza a hagyományos plasztik kártyás módszerhez. A biztonság különösen fontos szempont egy olyan időszakban, amikor a megnövekedett online jelenlét következtében egyre több csaló vadászik az ügyfelek pénzére.

Okostelefonnal shoppingolunk A Visa nemrégiben elvégzett nemzetközi tanulmánya, a "Mobilfizetési szokások 2022" szerint a magyar fogyasztók 74%-a keres az okostelefonján termékeket és szolgáltatásokat, 69%-uk akciók és kedvezmények után böngészget, 59%-uk árakat hasonlít össze, 62% pedig online fizet a termékekért. Utóbbi mutató esetében megfigyelhető némi lemaradás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái