Előfizetői tartalom

Béremelést kaphatnak a legjobban kereső dolgozók az európai nagybanknál

Portfolio
A Deutsche Bank tervei szerint a németországi és más kulcsfontosságú piacokon dolgozó, alapból is jobban keresők egy részének fizetésemelést ad, hogy ellensúlyozza az emelkedő inflációt, miközben csökkenti a gyengébb teljesítményt nyújtó befektetési bankárok bónuszát – számol be forrásokra hivatkozva az ügyről a Bloomberg.

Az ügyre rálátó személyek szerint azoknak a munkatársaknak, akik nem tartoznak a szokásos kollektív bérmegállapodás hatálya alá, az alapfizetés valószínűleg átlagosan 4%-kal emelkedik, az egyéni emelések azonban ennél az összegnél magasabbak vagy alacsonyabbak is lehetnek. A Deutsche Bank nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A lap az említett forrásokra hivatkozva arról is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés