Előfizetői tartalom

Reszkethetnek a bankok, olyat villantott a félelmetes kihívójuk, amire eddig nem sokan voltak képesek 

Portfolio
Több mint egy évtizede lépett a színre a fintech, amely nem ígért kevesebbet annál, minthogy örökre megváltoztatja a nemzetközi utalásokat, és olyan alacsonyra faragja le a pénzküldés díját, amennyire csak lehet. A Wise veszélyes ellenfele lett a sokszor rejtett költségekkel működő bankoknak, ráadásul nagyon sok fintech céggel ellentétben nyereségessé tudott válni. Megnéztük, milyen trükkel kerüli meg a bankokat a már 16 milliós ügyfélbázissal rendelkező fintech, milyen termékek találhatók meg a kínálatában, illetve, milyen elv alapján árazza be a szolgáltatásait.

Financial IT 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio június 1-jei Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Harc a rejtett költségek ellen A Wise ötlete akkor született meg, amikor a cég alapító-vezérigazgatója, Kristo Käärman – aki ekkor még Londonban dolgozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés