Előfizetői tartalom

Sok dolog kell még ahhoz, hogy népszerűbbek legyenek az elektronikus fizetési módok

Portfolio
Sok változtatásra van szükség, hogy 2030-ra megforduljon a kártyás és készpénzes fizetések aránya, de a jelenlegi trendek azt mutatják, hogy van erre lehetőség. A payment piac fejlődéséről és jövőjéről Gauder Milán, az IzzyPay igazgatósági tagja,  Marosi Bence, a Giro Zrt. üzleti igazgatója, Racskó Tamás, Mastercard igazgatója és Sármay Bence, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője beszélt a Portfolio Financial IT 2023 konferencia harmadik szekciójának kerekasztal-beszélgetésén.

A szakértők egyebek mellett az alábbi témákról beszélgettek a kerekasztal-beszélgetésen: Gauder Milán úgy látja, hogy a kártyaelfogadás hiánya csak kis részben járul hozzá ahhoz, hogy népszerűbb a készpénzzel való fizetés: a legnagyobb probléma az, hogy az embereknek az elektronikus fizetési módok kényelmetlenebbek. A szakértő szerint a fizetések digitalizációja rohamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés