Előfizetői tartalom

A babaváró egy sikertermék, a CSOK-kal együtt segített a hitelpiac fellendülésében

Portfolio
A babaváró hitel egy sikertermék volt, a CSOK-kal együtt segített a hitelpiac fellendülésében - derült ki a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciájának panelbeszélgetéséből. Szó volt arról is, hogy a szakemberek szerint hol tudja a mesterséges intelligencia leginkább kifejteni a pozitív hatásait, egy előadásból pedig azt is megtudhattuk, hogy miképp kapcsolódik a viselkedéstudomány a bankoláshoz.

A konferenciáról szóló egész napos tudósításunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 20. Megkezdődött a Future of Finance konferencia, ahol feltárul a pénzügyek jövője A Future of Finance II./A szekciójának panelbeszélgetésében Annus Norbert, a Cofidis kereskedelmi igazgatója, Bruzsa Géza, a Fintrous Group vezérigazgatója, Ginzer Ildikó, a MBH Bank standard...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés