Előfizetői tartalom

Betör a mesterséges intelligencia a bankokba, a fiatalok és az állam közben mindent is akarnak tőlük

Portfolio
A fiatalok pénzügyi viselkedésén már látszik, miről fog szólni a bankolás a következő évtizedekben, ám miközben a pénzügyi intézményeknek már a mesterséges intelligencia, a hierperszonalizáció és a blokklánc hasznosításán kellene dolgozniuk, a szabályozói elvárások a mindennapokban szorongatják őket. A Future of Finance 2023 konferencia vezérigazgatói panelbeszélgetésében alapvetően így is azért a pénzügyek jövőjéről volt szó.

Egész napos tudósításunk a konferenciáról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 20. Megkezdődött a Future of Finance konferencia, ahol feltárul a pénzügyek jövője Milyen lesz a jövő ügyfele? Egerszegi Ádám (MBH Bank) szerint nagyok a generációs bankolási különbségek, a fiataloknál látható impulzusvásárlás és hozzá kapcsolódó finanszírozási szokások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés