Előfizetői tartalom

Mi kell ahhoz, hogy tőzsdére kerüljön egy magyar cég?

Portfolio
Számos tőzsdeérett cég van Magyarországon, ezt hivatott alátámasztani a BÉT50 kiadvány is, amely 400 potenciális kibocsátót sorakoztatott fel az elmúlt nyolc év során. De mi is kell ahhoz, hogy tőzsdére kerüljön egy magyar cég? Többek között erről is beszélt Nagy Péter Gábor, a Budapesti Értéktőzsde Értékesítési, Marketing és Kibocsátói Akvizíciós Igazgatóság igazgatója.

Nagy Péter Gáborral beszélgettek a Világgazdaság podcastjában, többek között ezek hangzottak el a beszélgetésen: A legfontosabb kritériumok a BÉT50 kiadványba és a tőzsdeképes cégek körébe való bekerülés során: magyar tulajdonban legyen a vállalat, magyar központtal és magyar irányítással rendelkezzen, emellett a gyors növekedés is fontos (elmúlt 2-3 évben 20 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés