Előfizetői tartalom

Rossz hírt kaptak az amerikai bankok, hajthatatlan a szabályozó

Portfolio
Nem ért egyet az amerikai bankok álláspontjával Michael Shu, az Office of the Comptroller of the Currency felügyeleti hatóság megbízott igazgatója a Bázel III szabályok implementásával kapcsolatban. A szakember azt javasolja, hogy a bankok módosítsanak az osztalék- és részvény-visszavásárlási politikájukon - közölte a Financial Times.

A folyamatban lévő vita az elmúlt évek egyik legvitatottabb vitája az amerikai bankok és a szabályozó hatóságok között, amelynek középpontjában a svájci székhelyű Bázeli Bankfelügyeleti Bizottság által meghatározott nemzetközi minimális tőkeszabványok véglegesítése áll. Az amerikai szabályozó hatóságok által júliusban előterjesztett javaslatok szerint a bankoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés