Előfizetői tartalom

Széchenyi Kártya: újabb jó hírt jelentettek be a vállalkozásoknak

Portfolio
Újabb jó hír a vállalkozásoknak, hogy a Széchenyi Kártya Programban a múlt héten bejelentett Garantiqa Hitelgarancia Zrt. által végrehajtott garanciadíj csökkentés után az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) is jelentősen csökkenti az agrárhitelekhez adott garanciadíjait, így már az agrárium vállalkozásai is olcsóbban jutnak a Program hiteleihez – jelentette be Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Jelenleg is az államilag támogatott Széchenyi Kártya Program biztosítja a legolcsóbb vállalkozói hiteleket, évi 1,5% - 5%-os FIX kamat mellett, 1-10 éves futamidőre akár maximum 1,4 milliárd forint összegben nyújtva kedvezményes finanszírozást. A KAVOSZ és az AVHGA közötti megállapodás értelmében 2024. februártól kétharmadával - évi nettó 0,2%-ra - csökken az Agrár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés