FONTOS Bejelentette Ukrajna: tárgyalnának Oroszországgal, újabb békekonferencia jöhet
 
Előfizetői tartalom

OTP alapkezelő célja az 58%-os piaci részesedés

Portfolio
Az OTP Bank Rt. által közzétett 5 éves stratégia és az idei évre vonatkozó tervek részletezik a bank vezetése által elvárt teljesítményt a befektetési alapok piacának vezető szereplőjétől. A piac szerkezetéből és az OTP súlyából adódóan igencsak ambiciózusnak tűnik a bankvezetés a tekintetben, hogy a jelenlegi 52%-os piaci részesedést 58%-ra tervezik növelni.

2001-re még „csak” az 52%-os piaci részesedés fenntartásával számolnak, aminek az elérésben segítheti az alapkezelőt az értékesítés növelése az OTP Bank elektronikus értékesítési csatornáin, a Telebankon és az interneten keresztül (utóbbi esetében a közelmúltban vált lehetővé a befektetési jegyek adásvétele, s év végére 100 ezer feletti internetes Házibank ügyféllel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés