Előfizetői tartalom

BAMOSZ: nyitva az ajtó a vagyonkezelőknek is

Portfolio
Jelentős döntéseket hozott a napokban a Befektetési Alapok Magyarországi Szövetségének (BAMOSZ) közgyűlése. Az egyik legfontosabb változás, hogy a szervezet immár nemcsak a befektetési alapkezelők érdekvédelmi szervezete, hanem az egész vagyonkezelői szakmáé. Ezen túl tehát nem befektetési alapkezeléssel foglalkozó vagyonkezelők is tagok lehetnek. A szervezeti struktúra átalakul, új bizottságok jönnek létre. Az elnökség gyakorlatilag mint ügyvivő testület funkcionál majd. A változások következtében módosul a név is, a rövidítés (BAMOSZ) ezután a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségét takarja majd.

A Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége 2003. december 8-i közgyűlésén a későbbi munkát alapvetően befolyásoló szervezeti változásokról döntött. A változások legfőbb célja egy olyan belső működési rend kialakítása volt, amely figyelembe veszi az elmúl 1-2 évben bekövetkezett folyamatokat, melyek révén a korábban kizárólag alapkezelési tevékenységet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái