Előfizetői tartalom

Új alapok a flaszteren

Portfolio
Két új, külföldi piacok felé kacsintgató nyíltvégű alapot jegyzett be a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyelete tegnap. Az Aegon Bessa Származtatott befektetési alap a lengyel részvénypiacra fókuszál, míg a Concorde Columbus Globális Értékalapú Származtatott Befektetési Alap a befektetési politika szerint lehető legszélesebb, globális terepen mozog majd.

Az Aegon Bessa Származtatott Alap a lengyel piacon fekteti be eszközeit, méghozzá úgy, hogy a befektetők a varsói tőzsde részvényárfolyamainak eséséből profitálhassanak. Az alap eszközeinek egy részét lengyel pénzpiaci, likvid eszközökbe, betétbe, diszkont kincstárjegyekbe, rövid lejáratú államkötvényekbe fekteti, a tőke másik részén pedig lengyel részvénypiaci indexekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés