Előfizetői tartalom

Újra jegyezhetők az OTP Olimpia Alapok

Portfolio
Az OTP Olimpia Sprint I. és az OTP Olimpia I. alapok a nyári játékok 18 főszponzor vállalatának részvényeiből alkottak kosarat, és ennek teljesítményéből nyújtanak majd részesedést a befektetőknek. Az alapok csökkenő részvényárfolyamok mellett is fizethetnek hozamot, amennyiben a kosárban szereplő egyik részvény árfolyama sem csökken 30%-nál többet induláskori értékéhez viszonyítva.

Az első jegyzési körben a befektetők több mint 8,8 milliárd forint értékben vásároltak az alapok befektetési jegyeiből, és az OTP Alapkezelő az előzetes terveknek megfelelően 2008. május 5-től újból elindítja az OTP Olimpia Alapok befektetési jegyeinek jegyzését. Az OTP Olimpia Sprint II. és az OTP Olimpia II. Alapok változatlan befektetési politikával és hozamfizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés