Előfizetői tartalom

Értékes érmék kerülhetnek most a fa alá

Portfolio
A műtárgy.com ajánlójában most értékes arany és ezüstpénzeket, ún. utánvereteket ajánl. Ezek az érmék nemcsak kortörténeti műremekek, hanem értékálló befektetések is lehetnek. A korabeli darabok ma már rendkívül ritkán bukkannak fel és nagyon nehezen beszerezhetőek, ezért a gyűjtők sokszor utánveretekkel egészítik ki gyűjteményeiket.

Ezeket az utánvereteket mindössze 100 példányban, az eredeti verőtövek felhasználásával a Magyar Pénzverő Zrt. gyártotta, az eredetivel megegyező súlyban, átmérőben és finomságban. Az új darabok csupán annyiban különböznek az eredetektől, hogy az előoldal mezőrészében apró jelölés látható: "BP.", valamint az arany fémjelzése, egy sugárkoszorú nélküli napkorong...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés