Előfizetői tartalom

Zsiday: nemzeti tragédia, ami Magyarországon folyik

Portfolio
A történelmi példák alapján az állam szerepének teljes újradefiniálására lenne szükség, ha azt szeretnénk, hogy a magyar Trabant ne csak a hátszél miatt száguldjon - vélekedik a magyar versenyképességről Zsiday Viktor, a Plotinus igazgatótanácsának elnöke a Portfolio-nak adott interjúban. Szerinte valóságos nemzeti tragédia zajlik most Magyarországon a munkaerő kivándorlása miatt, a képzett, értelmes emberek kivándorlása ellen gyorsan úgy tehet a legtöbbet a kormány, ha drasztikusan leviszi az adókat és járulékokat - hangsúlyozza. Az interjúban elárulja azt is, mibe fektessenek azok, akik hosszú távon takarítanának meg, milyen befektetéseknek kedveznek az alacsony hozamok és hogyan kellene Magyarországnak az EU-s tagsághoz viszonyulnia.
Zsiday Viktor a globális megtakarítási piac aktualitásairól tart előadást jövő héten, a Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Regisztráljon Ön is! Portfolio Öngondoskodás 2016 INFÓJELENTKEZÉS Hogyan lehetne upgradelni a magyar Trabantot, vagyis a magyar versenyképességet? Azt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái