Előfizetői tartalom

Időtálló időmérők

Portfolio
Karórát viselni nem csak praktikus, de mindig is státuszjelző szimbólummal bírt. Egy ilyen ékszer minőségű tárgy amellett, hogy hasznos funkcióval rendelkezik, általában valamilyen nemes anyagból készül, hogy állja a mindennapok kihívásait. Felülete és belső szerkezete is helyet ad a mestermunkáknak: apró alkatrészek tűpontos kombinációja garantálja a működést, a tok, az óralap és a szíj minősége pedig az időtálló designt biztosítja. Nézzünk meg néhány klasszikus óraremeket, melyek a múló idő mellett különleges szépségjegyeket is mutatnak. 

116  –  Alain Silberstein Krono 2 férfi karóra, kikiáltási ár 600.000 Ft A francia óramárkát 1990-ben alapították, így immár közel harminc éve szolgálja ki azokat az órarajongókat, akik modern és extravagáns típusokra vágynak. A korábban interior designnal foglalkozó Alain Seilberstein ugyanis az egész céget arra az alappillérre húzta fel, hogy minőségi és különleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés