Előfizetői tartalom

Egyedi és értékes ajándék - kortárs művészetet karácsonyra!

műtárgy.com
Nyakunkon a karácsony. A legtöbben pedig még javában az ajándékok után futkosunk, és kijelenthetjük, hogy ez még a jobbik eset, ugyanis sokaknak az év végi hajtásban még nem jutott ideje nekikezdeni sem a beszerzőkörútnak. A helyzetet nehezíti, hogy általában olyan ajándékot keresünk, ami különleges, maradandó értékkel bír, legfőképpen pedig örömet okoz a megajándékozottnak. A műtárgy ilyenkor is jó választás lehet, hiszen egyedi és értékálló. Az ok, ami miatt sokaknak eszébe sem jut, az az olykor borsos ára. Persze érdemes végig gondolni, hogy milyen műtárgyat szeretnénk vásárolni, hiszen vannak olyan opciók is, amelyekhez kedvező áron juthatunk hozzá. Gondoljunk itt például a grafikákra vagy az általában alacsonyabb áron futó fotográfiákra, illetve a különösen izgalmas, mindig újdonságokat tartogató kortárs művészetre. Az utóbbival való megismerkedést segíti a LATARKA Galéria által indított, hét éves hagyománnyal bíró kortárs karácsonyi vásár.

A vásár célja figyelemreméltó kortárs alkotók, nívós, friss műalkotások bemutatása a nagyközönségnek. Több mint 100 képzőművész 200 munkáját vásárolhatják meg az érdeklődők, racionális, akár 50 ezer forintos áron. A kortárs karácsonyi vásár idei szervezője az ARTMESSENGER. A megvásárolható munkákat a belvárosban, a Jászai Mari téri KUBIK coworking kiállítóterében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés