Előfizetői tartalom

A Dorsumhoz igazol Szalai Sándor, a BAMOSZ korábbi elnöke

Portfolio
A Dorsum Zrt. vezetősége - összhangban a nemzetközi terjeszkedési stratégiával - új értékesítési és ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót hozott létre, amelyet Szalai Sándor tölt be. A szakember tizenöt évnyi tapasztalattal rendelkezik a befektetési alapkezelési és vagyonkezelési területen. Az ez idő alatt megszerzett tapasztalataival 2020. február 17-től a Dorsum Zrt. vezetőségét erősíti - olvasható a társaság közleményében.

A Dorsum a nyugat- és kelet-közép európai irányultságú értékesítési stratégiáját szeretné erősíteni és szervezeti szinten is megalapozni a területre specializálódott igazgatói poszt létrehozásával, a pozíciót februártól Szalai Sándor tölti be:  A szakember pénzügyes közgazdászként 15 évet töltött el a befektetési alapkezelés és vagyonkezelés területén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés