Befektetés

A Dorsumhoz igazol Szalai Sándor, a BAMOSZ korábbi elnöke

Portfolio
A Dorsum Zrt. vezetősége - összhangban a nemzetközi terjeszkedési stratégiával - új értékesítési és ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót hozott létre, amelyet Szalai Sándor tölt be. A szakember tizenöt évnyi tapasztalattal rendelkezik a befektetési alapkezelési és vagyonkezelési területen. Az ez idő alatt megszerzett tapasztalataival 2020. február 17-től a Dorsum Zrt. vezetőségét erősíti - olvasható a társaság közleményében.

A Dorsum a nyugat- és kelet-közép európai irányultságú értékesítési stratégiáját szeretné erősíteni és szervezeti szinten is megalapozni a területre specializálódott igazgatói poszt létrehozásával, a pozíciót februártól Szalai Sándor tölti be: 

A szakember pénzügyes közgazdászként 15 évet töltött el a befektetési alapkezelés és vagyonkezelés területén. Ezalatt vezette a CIB és az OTP Alapkezelőt, részt vett az OTP Bank alap- és vagyonkezelői operációjának kialakításában Bulgáriában, Horvátországban, Romániában és Ukrajnában. A hazai szakmai szövetség (BAMOSZ) elnökeként képviselte a hazai szakmát az európai szakmai szövetség, az EFAMA igazgatóságában. Három évig a Központi Elszámolóház és Értéktár (KELER) stratégiai és ügyfélkapcsolati igazgatója, majd operációs vezetője és általános vezérigazgató-helyettese volt.

Több éves tapasztalatot szerezett a pénzintézeti IT-rendszerek üzleti oldali tervezésében, értékesítésében és implementációjában, valamint technológiai startup vállalkozások mentorálásában. Szalai Sándor széleskörű szakmai és piaci ismeretei, valamint a KELER-ben szerzett tapasztalatai is lehetővé teszik, hogy a jövőben ebben az új szerepben segítse a Dorsum nemzetközi piacralépési stratégiájának megvalósulását és az ügyfélkapcsolatok továbbfejlesztését.

"Nehéz magyar IT cégként sikeresen átlépni az országhatárt. Ez a pénz- és tőkepiaci területen különösen gyors alkalmazkodó képességet, technológiai innovációt és szervezeten belüli üzleti oldali tudást igényel. Úgy gondolom, hogy a Dorsum ezekre az erősségeire építve képes lehet élenjáró innovációkkal támogatni a piacok működését" – mondta Szalai Sándor kinevezése kapcsán.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Ola
New Yorki tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Lakner_László_Metamorfózis-egyszer_aztán_később_Virág_Judit_Galéria