Előfizetői tartalom

Ma is zuhantak az amerikai tőzsdék, történelmi mélyponton a 10 éves hozam

Portfolio
Miután egyre több európai országban és az Egyesült Államokban is több tucatnyi új koronavírus fertőzöttet mutattak ki, az amerikai részvénypiacok is újabb zuhanás produkáltak a keddi kereskedés során, azaz folytatódott a hétfői mélyrepülés. Akkora volt a menedékkeresés és a gazdasági lassulásra készülés a befektetők körében, hogy az amerikai 10 éves államkötvény hozama minden idők legalacsonyabb szintjére süllyedt ma. A negatív gazdasági hatásokra készülve az olajpiacon is újabb esés következett ma be, és még az aranyat is megütötték.

2020. február 25. 22:07 Megosztás Még az arany is szenvedett Kissé 50 dollár alatt ragadt kedd késő estére is az amerikai WTI olajfajta árfolyama, azaz 3,2%-os esést produkált ma. Az arany tegnap 1689 dolláron újabb 7 éves csúcsra ért, azóta azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés