Előfizetői tartalom

Szétverte a tőzsdéket a koronavírus-pánik - Ezt gondolják a magyar befektetési guruk

Portfolio
Még korai felbecsülni a koronavírus gazdasági hatásait, de a magyar befektetési alapokat kezelő profi szakemberek szerint jó eséllyel inkább az első negyedévben-félévben lesznek csak érzékelhető negatív gazdasági következményei a járványnak és az ezt övező pániknak, hosszabb távú következményekkel nem biztos, hogy kell számolni. Akad olyan szakértő, aki szerint erősen túlreagálják a tőzsdék a járványt és olyan is, aki szerint komoly, de inkább csak átmeneti sokkot okozhat a vírus, abban viszont többnyire egyetértenek a profi szakemberek, hogy érdemes lesz bevásárolni, ha a piac eléri a mélypontot, melyre egyelőre még várni kell.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a februári helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben hat alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották rendelkezésünkre:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés