Előfizetői tartalom

Sötétben tapogatózunk még a koronavírus hatásaival kapcsolatban

Portfolio
A koronavírus komoly hatásokkal lehet a világ piacaira, a konkrétumokkal kapcsolatosan ráadásul még a sötétben tapogatózunk, hiszen senki nem tudja még, hogy milyen hosszú lesz a járvány lefolyása és milyen hatással lesz a keresletre, kínálatra. Ilyen piaci körülmények közt jó döntés lehet ciklusokon átívelő, tematikus alapokba fektetni – hangzott el mindez a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 konferencián.

Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője a piacok általános állapotáról elmondta, hogy óráról órára változik a helyzet, most a koronavírus a legforróbb téma. A szakember úgy véli, hogy a jávrány nagyon nagy hatással lehet a globális gazdaságra, most jelenleg még sötétben tapogatózunk: senki nem tudja, milyen hosszú lesz a lefolyás, mennyire lesz súlyos, még szinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés