Előfizetői tartalom

Elvéreztek a magyar alapok: rengeteg a 20-30%-os mínusz

Portfolio
A piaci pánik fokozódásával együtt a magyar befektetési alapoknál is egyre nagyobbak a mínuszok: egyáltalán nem mondható kivételnek most már egy 20-30%-os leértékelődés az év eleje óta, a legnagyobb abszolút hozamú alap, az OTP Supra pedig már majdnem 39%-os mínuszban van. A legnagyobb esések a lakossági piacon most már a 70%-hoz közelítenek.

Az elmúlt hetekben teljesen elhatalmasodott a piacokon a koronavírus gazdasági hatásai miatti pánik, rengeteg befektető számol most már azzal, hogy recesszióba fordul a világgazdaság. Nem tett túl jót a kedélyeknek az sem, hogy közben a szaúdiak és az oroszok olajháborút indítottak, ami egészen 20 dollár / hordóig küldte az olajárakat. Az év eleje óta a Dow Jones 30%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés