Előfizetői tartalom

5 részvény, amivel rommá kereshetted magad a koronavírus-járvány alatt

Portfolio
Leolvadtak a világ tőzsdéi a koronavírus-pánik miatt az elmúlt hetekben, mégis akadt néhány részvény, amivel degeszre kereshették magukat a befektetők. Ha belenyúltunk 1-1 olyan gyógyszeripari vagy vegyipari cégbe, ahol gyártanak a Covid-19 elleni védekezéshez szükséges eszközöket, gyógyszereket, akár több száz százalékos hozamot zsebelhettünk be rövid idő alatt. Megnéztünk ötöt azok közül a cégek közül, melyeknek részvényeivel igen jelentős hozamokat lehetett elérni az elmúlt hónapokban.

GeoVax A GeoVax egy kisebb amerikai biotechnológiai cég, fő profilja a HIV elleni gyógyszerek, egészségügyi szerek fejlesztése, céljuk, hogy a lehető legtöbb olyan betegség ellenszerét fedezzék fel, melynek még nincs vakcinája. Január végén egészen 2,6 dollárig emelkedtek a cég részvényei 80 centről, amikor bejelentették, hogy egy kínai céggel közösen dolgoznak a Covid-19...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés